Vijnë në jetë 15 fëmijë në Prizren

0
51

Në Spitalin e Prizrenit gjatë dy ditëve të fundit janë realizuar 15 lindje.

Siç ka njoftuar Udhëheqësja e Maternitetit, Teuta Gurgushka në Spitalin e Prizrenit kanë lindur 8 meshkuj dhe 7 femra.

“Raporti i lindjeve ne Maternitetin e Spitalit Rajonal te Prizrenit per daten 16.09.2020
Lindje 8
Sc 4
Mashkull 4
Femra 4

17.09.2020
Lindje 7
S.c 1
Mashkuj 4
Femra 3

Teuta Gurgushka
Udheheqese ne Maternitet”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply