Quni: Zhvillimi i bujqësisë është prioritet i imi!

0
65

Për të fuqizuar bujqit dhe rritur prodhimin vendor, kam paraparë shumë masa, përfshirë edhe dyfishimin e subvencioneve për të gjithë fermerët, kështu ka deklaruar Anton Quni, kandidat i LDK-së për kryetar të Prizrenit.

Postimi i plotë:

Zhvillimi i bujqësisë është prioritet i imi!
Për të fuqizuar bujqit dhe rritur prodhimin vendor, kam paraparë shumë masa, përfshirë edhe dyfishimin e subvencioneve për të gjithë fermerët!
PRIZRENI PËR TË GJITHË!

AntonQuni

LDK160

LidhjaDemokratike

Leave a Reply