PZAP sot në ora 13:00 del me vendim për ankesën e Vetëvendosjes

0
32

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa sot në ora 13:00 do del me vendim rreth ankesës së Vetëvendosjes për vendimin e KQZ-së për diasporën.Këtë për Gazeta Blic e ka konfirmuar një burim brenda PZAP.

“PZAP ne oren 13:00 del me vendim për kërkesën e Vetëvendosjes rreth ankesës së tyre për vendimin e KQZ-së për votimin e disaporës“.

Vendimi i KQZ-së thotë se pas regjistrimit të votuesve nga diaspora ata do të thirren në telefon por nëse nuk lajmërohet nuk do lejohen të votojnë.Zyrtarë të Vetëvendsojes e kundërshtuan këtë vendim të KQZ-së.

Leave a Reply