Prizren, shpallet lista preliminare e përfituesve të projektit “Ngritja e stallave për bagëti të imëta” – me participim

0
63

Drejtoria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural ka shpallur listën preliminare e përfituesve të projektit “Ngritja e stallave për bagëti të imëta” – me participim, thuhet në njoftim e kësaj drejtorie transmeton 04 Online.

“Pas vlerësimit të aplikimeve të thirrjes publike për ngritjen e stallave për bagëti të imëta, komisioni vlerësues ka shpallur përfituesit të cilët i kanë plotësuar kriteret dhe kushtet e përcaktuara.

Listën preliminare të përfituesve e gjeni këtu: https://kk.rks-gov.net/…/…/10/Stallat-per-bageti-te-imta.pdf

Aplikuesit e pakënaqur mund t’i paraqesin ankesat e tyre pranë Drejtorisë për Bujqësi dhe Zhvillim Rural, deri më datën 24.10.2020″, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply