Prizren, “Elab Kosova 3” licencohet për teste serologjike Sars – CoV2

0
150

Ministria e Shëndetësisë bën të ditur se disa laboratorë kanë marrë licencimin për të kryer teste për SARS-COV 2, përkatësisht për të kryer teste molekulare (RT-PCR) dhe teste serologjike.

Kjo bë pas shqyrtimit të aplikacioneve nga Bordi për Licencim të Institucioneve Shëndetësore Private i MSh-së.

Leave a Reply