Për tri ditë 24 lindje në Prizren

0
158

Në Spitalin e Prizrenit gjatë ditëve të fundit janë realizuar 24 lindje.

Siç ka njoftuar Udhëheqësja e Maternitetit, Teuta Gurgushka në Spitalin e Prizrenit kanë lindur 9 meshkuj dhe 15 femra.

“Raporti i lindjeve ne Maternitetin e Spitalit Rajonal per datat ne vijim:
14.08.2020
Lindje 6
S.c 1
Mashkull 4
Femer 2

15.08.2020
Lindje 10
S.c 4
Mashkull 3
Femra 7

16.08.2020
Lindje 8
S.c 1
Mashkull 2
Femra 6

Teuta Gurgushka
Udheheqese ne Maternitet”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply