Për tri ditë 23 lindje në Prizren, 15 meshkuj e 8 femra

0
117

Në Spitalin e Prizrenit gjatë tri të fundit janë realizuar 23 lindje.

Siç ka njoftuar Udhëheqësja e Maternitetit, Teuta Gurgushka në Spitalin e Prizrenit kanë lindurpesëmbëdhjetë meshkuj dhe tetë femra.

“Raporti i lindjeve ne Maternitetin e Spitalit Rajonal te Prizrenit per daten 17.07.2020

Lindje 8
S.c 5
Mashkuj 6
Femra 2

Per daten 18.07.2020
Lindje 6
S.c 2
Mashkuj 3
Femra 3

Per daten 19.07.2020
Lindje 9
S.c 2
Mashkuj 6
Femra 3

Teuta Gurgushka
Udheheqese ne Maternitet”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply