Në fundjavë nuk punohet në qendrat e vaksinimit në Kosovë

0
44

Në fundjavë nuk do të punohet në qendrat e vaksinimit në Kosovë.

Burime nga Ministria e Shëndetësisë për Klan Kosova kanë thënë se janë përmbushur pesë javët e planifikuara që të punohet me nga shtatë ditë dhe duke qenë se nuk ka flus të madh të të interesuarve për t’u vaksinuar, atëherë është e përballueshme edhe puna me nga pesë ditë.

Ndryshe, brenda 24 orëve të fundit janë vaksinuar 7 mijë e 154 persona, ndërsa gjithsej me dozën e parë janë të vaksinuar 828 mijë e 935 persona, ndërkaq me dozën e dytë 654 mijë e 325.

Leave a Reply