Burrë e grua të dy të moshuar, ankohen se s’po u del pensioni – kërkojnë ndihmë financiare

0
47

Një çift në moshë të shtyrë jetojnë vetëm në një banesë në Fushë Kosovë e të cilët mbijetojnë vetëm me pension.

Sadije Halimi e cila vuan nga kanceri mes lotësh tregoi se barnat që duhet ajo t’i marrë janë shumë të shtrenjta dhe se pa to nuk arrin të qëndrojë as edhe një ditë të vetme.

Ata në një intervistë në “Studio A” kërkuan ndihmë financiare për ta pas që kushtet e tyre janë shumë të vështira dhe paga që ata marrin si pensionistë është e pamjaftueshme.

“Pra kush ka mundësi dhe kush dëshiron me ba atë të vetën le të urdhëroni ne jemi këtu deri sa të jem gjallë” (…) ndera e juaj mundeni me na ndihmu çfarë ua merr mendja juve,” janë shprehur të moshuarit. /ATVLIVE

Për më shumë, shikoni videon më poshtë:

Leave a Reply