A e dini pse vishet ky kostum gjatë diplomimit?

0
51

A e dini pse studentët gjatë diplomimit e veshin këtë kostum të veçantë?

Studentët në ditën e diplomimit mbajnë një fjalim para një publiku me një veshje interesante që përbëhet nga një mantel i gjatë dhe një kapelë katërcepshe.

Veshja e të diplomuarëve ka një histori të gjerë. Ndoshta edhe nuk ju ka shkuar në mendje të pyesni, pse ka mbetur kjo lloj uniforme?!

Leave a Reply