Komuna e Suharekës për herë të dytë dezinfekton rrugët dhe hapësirat e brendshme (FOTO)

0
558

Komuna e Suharekës është duke vazhduar pastrimin dhe dezinfektimin e rrugëve dhe hapësirave të brendshme për parandalimin e COVID-19.

Pastrimi dhe dezinfektimi është duke u bërë për herë të dytë, ku dezinfektimin është duke e bërë kompania e njohur dhe shumë e suksesshme në këtë qytet, “EKO Pastrimi”.

“Komuna e Suharekës, tash e disa ditë është duke bërë pastrimin e rrugëve si dhe të hapsirave të brendhme nëpër fshatrat e kësaj Komune si dhe në qytetin e Suharekës. Drejtori i drejtorisë Komunale për Shërbime Publike, Njedis dhe Emergjencë, z. Enver Shabani, lidhur me këtë thotë:
“Sot, kemi vazhduar me pastrimin( fshirjen) e rrugëve në qytet e ne fshatra si dhe me dezinfektimin e ambienteve të brendshme të disa shtëpive dhe hyrjet ( koridoret) në banesat me banim kolektiv!!
Faleminderit për përkrahjen e juaj!”-“, thuhet në njoftimin e Komunës së Suharekës./04 Online

Leave a Reply