E shpallën të vrarë nga Rrustem Llapi, bëhet i gjallë serbi në Gjermani

0
196

Mediat në Gjermani dhe në vend raportuan se Rrustem Llapi ka vrarë reperin serb në Dyseldorf, për shkak të një borxhi.

Por Aleksandar Stefanoviq, para disa minutave është shfaqur live në Klan Kosova, ku foli dhe rrëfeu për rastin, dhe bëri të ditur se ai është gjallë dhe nuk është vrarë.

I vrari është Aleksandar M.

Leave a Reply