Habit nëna e Edona James, tregon arsyen pse ishte kundër që e bija të ndërronte gjininë

0
171

Kur Edona James vendosi të ndërrojë gjininë, e bëri me një vendosmëri të rrallë.

Duke dalë publikisht për të ndarë procesin e saj të transformimit, ajo tregoi se kjo nuk ishte një rrugë e lehtë, por çdo përpjekje dhe sakrificë pati vlerën e saj.

Nëna e saj, gjithashtu e kuptoi që kjo rrugë nuk do të ishte e lehtë. Në një intervistë ekskluzive për Insajderin, ajo rrëfeu se si mori vesh se Edona nuk ndihej rehat si një mashkull, dhe si e lejoi atë të ndjente dhe të vepronte ashtu siç ndihej më mirë.

Për Ikballen, kjo ka qenë një rrugë me sfida dhe mëdyshje, por kurrë nuk e la dorëzimin si opsion. Ajo mbështeti Edonën në rrugëtimin e saj, duke e lejuar të bënte operacionin e parë dhe të jetonte si grua e vërtetë.

Shiko videon:

Leave a Reply