Invalid dhe i sëmurë, jeton në kushte të mjerueshme (VIDEO)

0
112

Invalidi i luftës, Ekrem Dobratiqi, po jeton i vetëm në një dhomë që i mbijetoi flakëve kur iu dogj shtëpia para më shumë se një viti.
41-vjeçari nga Lebana e Prishtinës ka probleme të shumta shëndetësore që e bëjnë të paaftë për punë. Andaj ai kërkon që dikush t’i dalë në ndihmë për t’ia siguruar një vendbanim.

Këtij për ndihma ushqimorë në krah i ka dalë dhëndri, që thotë se vet nuk ka mundësi t’i ndihmojë për më tepër.

Të gjithë ata që duan t’i dalin në ndihmë, mund të kontaktojnë me Ramadan Haxhën në këtë numër telefoni 048 433 538.

Leave a Reply