Gegollaj: Do të ngriti zërin për problemet në shëndetësi, arsim, kulturë e infrastrukturë rrugore

0
423

Kemajl Gegollaj është për herë të parë në një garë elektorale. Ai vjen nga treva e Hasit dhe është në listën e LDK-së.

Gegollaj ka prezantuar përmes një video prioritetet e tij, për të cilat do të ngritë zërin në Asamblenë Komunale.

Shëndetësia, arsimi, kultura dhe infrastruktura rrugore janë disa nga fushat për të cilat Gegollaj do të ngritë zërin në asamble.

Leave a Reply