Gashi përkujton heroin Smajl Kryeziun në 21 vjetorin e rënies

0
439

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Kujtim Gashi ka përkujtuar heroin, Smaj Kryeziu në 21 vjetorin e rënies.

“Sot përkujtojmë Heroin e Kosovës, Smajl Kryeziu, në 21 vjetorin e rënies së tij në altarin e lirisë. Lavdi e përjetshme për Smajlin dhe gjithë Dëshmorët e Kombit! (Foto arkivi)”

Leave a Reply