Gashi: Osmani është zonjë e nderume, por largimi i saj ndoshta s’do ta dëmtonte LDK-në

0
489

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Arben Gashi, në një intervistë për Eurnews Albania, ka thënë se LDK po punon për emrin e kryeministrit.

I pyetur për Vjosa Osmanin dhe qëndrimet e saj të fundit, Gashi ka thënë se në LDK respektohen mendimet ndryshe.

“Zonja Osmani është zonjë e nderume dhe deputete e Kuvendit, ka shprehë vullnetin e saj me votë dhe vazhdojmë.”, ka thënë Gashi.

Gashi është pyetur edhe për mundësinë e largimit të Vjsoa Osmanit nga LDK.“Mund të bëj shkëputje politike nga partia e juaj. Por do ta dëmonte rëndë LDK-në në ballafaqimet e radhës”, i thotë gazetari.

“Mund edhe të mos tërhiqet, respektojmë mendimet e saj. Ndoshta do ta dëmtonte, ndoshta nuk do ta dëmtonte”, është përgjigjur Gashi.

Leave a Reply