Rakia bën dëm! Thirrja e ekspertëve: Mos konsumoni alkool gjatë izolimit!

Vetëizolimi në banesa ka sjellë probleme të gjithë vendet e prekura nga koronavirusi, COVID-19. Përveç problemeve ekonomike, një dëm...

Sa ujë duhet të pijë një grua shtatzënë?

Atëherë kur nuk e prisni mund të ndjehet sikur këshillat për gratë shtatzëna nuk mbarojnë kurrë! Ha këto ushqime! Shmang këto ushqime!...

Si të ndihmohen fëmijët për t’iu përshtatur jetës jashtë shkollave

Nuk ka shkolla për një të ardhme “të parashikueshme”. Testet janë ndalur. Çerdhet janë mbyllur. Me miliona fëmijë...

Mënyra e mençur për të punuar nga shtëpia në kohë koronavirusi

“Google”, “Microsoft”, “Twitter”, “Hitachi”, “Apple”, “Amazon”, “Chevron”, “Salesforce”, “Spotify”. Nga Britania e Madhe deri në Shtetet e Bashkuara të...

Pastrimi i interierit të veturave, i domosdoshëm për ta luftuar koronavirusin

Pastrimi i duarve dhe pastrimi e dezinfektimi i sipërfaqeve janë dy mënyrat më të mira për të mbrojtur veten nga shpërndarja e...