Banorët e fshatit Serbicë e ulët e akuzojnë komshiun që ua bleu tokat – “ka punu me Radojicicin”

0
2065

Në qytetin e Prizrenit disa qytetarë janë shprehur të revoltuar pë një pronë, që ata pretendojnë se është e tyre, por e cila sipas tyre në mënyrë të dyshimt edhe është privatizuar.

Madje ata po e akuzojnë komshiun e tyre lidhur me këtë rast.

Ata thonë se shteti fillimisht duhet të lirojë nga arrestime, pronarët e tokave të cilët u arrestuan nga ana e Policisë së Kosovës.

Banorët thonë se personi që dëshiron tua marrë pronat e ka korruptuar edhe Gjyktën dhe Prokurorinë./Lajmi.net/

Leave a Reply