Deputeti nga Suhareka që ka 7.93 euro të kursyera në bankë

0
94
Në pasurinë e tij të deklaruar në Agjencinë Kundër Korrupsion për vitin 2018, deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje nga Suhareka, Salih Zyba, ka deklaruar shtëpinë e tij, truall, tokë pune.

Gjithsejt pasuria që ka deklaruar Zyba kapë vlerën prej 243,100 €.

Salih Zyba ka deklaruar shtëpi prej 108 m2/ në vlerë prej 30,000 €, truall 18 ari truall – 54,000 €, 98 ari tokë pune – 120,000 € dhe mal 115 ari -35,000€.

Gjithashtu në formular Zyba ka deklaruar se ka veturë të vitit 2011 në vlerë prej 4100 € që është blerë nga kursimet familjare, shkruan SuharekaOnline.

Nga të hyrat vjetore nga Kuvendi i Republikës së Kosovës, Zyba ka deklaruar shumën prej 19,498.23 € ndërsa para të kursyera në bankë Zyba ka 7.93€.

Leave a Reply