Trajtimi me mjaltë dhe sheqer për një lëkurë që shkëlqen

Lëkurat e shëndetshme e reflektojnë shkëlqimin e tyre nga brenda jashtë. Kur keni fytyrë apo trup të kurar me kujdes gjithnjë do...

Disa mënyra natyrale për të drejtuar flokët, pa përdorur piaster

Në stinën e pranverës flokët e humbasin formën e tyre dhe shpeshherë “stresohen” nga temperaturat që ndryshojnë. Nëse i do flokët e...

Ka një mënyrë perfekte për t’i bërë flokët kaçurrela, pa permanent dhe pa i...

Kushdo prej nesh do që të ketë flokë të bukur, por të gjitha kemi ditë të tmerrshme kur flokët nuk na binden...

Trajtimi me portokall që largon të gjitha shenjat nga fytyra

Kur ekspozimi i lëkurës me diellin dhe faktorët e jashtëm është i madh edhe kujdesi për të duhet të jetë i tillë.

Trajtimi me portokall që largon të gjitha shenjat nga fytyra

Kur ekspozimi i lëkurës me diellin dhe faktorët e jashtëm është i madh edhe kujdesi për të duhet të jetë i tillë....

Stilime të lehta flokësh që mund t’i realizoni në shtëpi

Tani që keni zgjedhur manikyrin e duhur, ka ardhur koha të vendosni se cilin stilim flokësh do të provoni, edhe pse vera...

Ja 10 gabimet që fytyra nuk u’a fal më

Më poshtë do të gjeni një listë me gabime që bëni çdo ditë, pa e kuptuar ç`mëkat po i bëni lëkurës. Ndoshta...

Njihuni me dobitë e mjaltit në kujdesin ndaj lëkurës

Besoj që i njihni tashmë, dobitë e mjaltit në kujdesin ndaj lëkures. Mjalti gjëndet në një numer të pafundem produktesh kozmetike, si...

Maska me qese plastike për fytyrë që po çmend femrat në internet

Mikesha sot do të ju tregoje një teknike që i bën maskat super efektive me QESE PLASTIKE. Kjo...

Keni probleme me lëkurën, ja shtatë maska shtëpiake nga jogurti

Jogurti, përveçqë është një ushqim shumë freskues, i përshtatshëm për stinën më të nxehtë të vitit, ai sjell përfitime të mëdha edhe...