Tuana Alija publikon librin e saj të parë, “Burime nga zemra ime”

0
203

Qysh e vogël ka filluar të shkruaj vjersha, duke shpalosur talentin e saj.

“Burime nga zemra ime” mbanë titullin libri i parë i saj, e cila beson se nuk do të jetë e i vetmi.

Tuana është nxënëse e SHFMU “Abdyl Frashëri” në Prizren.

Në kuadër të librit ka përmbledhur vjershat më të mira që i ka shkruar ndër vite, duke shpresuar se në të ardhmen do të publikojë edhe libra të tjerë.

Ajo shpreson se vjershat e saj të publikuara në këtë libër do të lexohen nga moshatarët e saj./04 Online

Mund të jetë një ilustrim
Mund të jetë një imazh i 1 person dhe tullumbace

Leave a Reply