Safete Mustafa duket kaq e re – çka po e rinon kështu

0
185

Safete Mustafa është zëri i njohur i muzikës popullore, që prej shumë vitesh këndon bashkë me motrën e saj, Sahiden.

Safetja e Sahidja përbëjnë dyshen e njohur të botës së muzikës në vend.

Motrat, kanë bërë shumë ndryshime në stil dhe paraqitje, por jo edhe në zhanrin muzikor që e kultivojnë, shkruan Kosovarja.

Mjaftë bukur po duket Safetja, që është më e madhe se Sahidja, por që po rinohet përditë e më shumë.

Shiko foton:

Leave a Reply