Ofendohen rëndë Semi dhe Antonela: A e ke parë veten sa shëmtirë je

0
223

Pasi shijuan një darkë ndryshe, banorët e “Big Brother VIP” janë ndërruar dhe disa prej tyre kanë dalë sërish në oborr për të qëndruar.

Teksa në tavolinën e vendosur jashtë ishte Donaldi, DJ PM, DJ Dagz, Sarah dhe Semi, aty shkon edhe Antonela.

Kjo e fundit kishte veshur rrobat e gjumit si dhe kishte hequr make-up. Sapo Semi e pa i kthehet me fjalët “u sa keq dukesh pa make-up”.

Pjesë nga biseda:

Semi: Kush është kjo që erdhi? Ua, sa keq që dukesh pa make up!

Antonela: Ndihem e bukur! E ke parë veten? Shëmtirë!

Semi: Iii, sa këq!

Einxhel: Mua po më pëlqen më shumë pa make up. Sot e ke më mirë fytyrën të eshtë zbardhur, qetësuar.

Pajtimi: Është i vetmi person që vendos 5-6 maska.

Semi: Ore çfarë bën me të vërtetë, përnatë maska.

Antonela: I kam bërë një jëtë.

Semi: Të mira janë.

Antonela: Duhet që t’i përdorësh edhe ti e dashur!

Semi: Unë nuk përdor asnjëgjë për fytyrën, dhë është ë çuditëshmë qe ë kam siç e kam. Po shkoj 30 vjeç vetëm hidratant vë.

Einxhel: Edhe unë kështu kam qenë si Semi, deri 30 vjeç nuk kam vendosur asnjë produkt.

Leave a Reply