Për një ditë 14 lindje në Prizren

0
83

Në Spitalin e Prizrenit gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 14 lindje.

Siç ka njoftuar Udhëheqësja e Maternitetit, Teuta Gurgushka në Spitalin e Prizrenit kanë lindur 7 meshkuj dhe 7 femra.

“Raporti i lindjeve ne Maternitetin e Spitalit Rajonal te Prizrenit per daten 13.08.2020
Lindje 14
S.c 6
Mashkuj 7
Femra 7

Udheheqese ne Maternitet
Teuta Gurgushka”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply