Kërkohet ndihmë për Valdete Dobrën, vuan nga kanceri ovarian

0
179

Valdete Dobra, 43 vjeçare, nёnё e dy fёmijёve (6 dhe 12 vjecar), para njё viti e gjysёm ёshtё diagnostifikuar me kancer ovarian. Trajtimin e deritanishёm (operacion dhe kimioterapi) e ka bёrё nё Turqi dhe Kosovё me mjete financiare tё vetat,tё familjes dhe miqve.

Meqenёse gjendja e saj shёndetёsore ёshtё pёrkeqёsuar shumё, atёherё ajo ёshtё detyruar qё tё shkoj nё njё klinikё onkologjike nё Gjermani, ku ёshtё e shtrirё nga data 27.02.2023. Trajtimi parashihet qё tё zgjas rreth katёr (4) muaj dhe kostoja totale ёshtё mbi 800,000 euro. Pёr tё vazhduar trajtimin, Klinika kёrkon qё menjёherё tё deponohen 535,160.85 euro.

Kjo shumё (mbi 800,000 euro) ёshtё e papёrballueshme pёr shumicёn e familjeve  shqiptare, prandaj lusim njerёzit e vullnetit tё mirё qё tё kontribuojnё aq sa kanё mundёsi, nё mёnyrё qё kjo nёnё e dy fёmijёve, bashkёshorte, vajzё dhe motёr, tё mund tё shёrohet, nё mёnyrё qё tё kthehet pranё familjes sё saj.

Paraprakisht ju falenderojmё pёr ndihmёn Tuaj!

Mё poshtё janё paraqitur tё dhёnat lidhur me mёnyrёn e donacionit:

Raiffeisen BANK, Prishtinё- Kosovё

Emri:                 Valdete Dobra

Adresa:      Rr. Mulla Zekë Berdynaj- Prishtinë, hyrja r, nr. 36

Xhirollogaria:   1501001028189553

IBAN:                XK051501001028189553

SWIFT code:    RBKOXKPR

Tel.:                  +383 49 307 807 (WhatsApp)

Xhirollogaria pёr Gjermani:

Emri I bankes:     Sparkasse Offenburg/Ortenau

IBAN:                   DE47664500501005369491

BIC:                      SOLADES1OFG

Emri dhe adresa e kontaktit nё Gjermani:                 

Redjep Redjepi

Kapellenstr.27

77855 Achern, Germany

Tel.: +4917661221967 (Viber dhe WhatsApp)

Leave a Reply