Kejsi puthet në buzë me Kristin (VIDEO)

0
200

Mbrëmjen e djeshme banorët e shtëpisë më të famshme në Shqipëri kanë luajtur lojën pyetje dhe dënime.

Teksa janë bërë pyetje shumë pikante, ka pasur edhe dënime mjaft të sikletshme, por që banorët i kanë kryer me sukses.

Edhe pse ka qenë në kuadër të lojës, Kejsi dhe Kristi kanë dhënë puthjen e parë.

Ka qenë Olta që ka zgjedhur një pyetje për Kejsin: “Cilin banor do zgjidhje të martoje, të dashurojë dhe të eliminoje. Ose përgjigju ose puth dikë në buzë.”

Keisi zgjodhi dënimin dhe të dy u puthën.

Leave a Reply