Tetë këshilla për ata që punojnë para kompjuterit

Kompjuteri tashmë është një pajisje teknologjike e cila është e lidhur ngushtë me punën në kohët e sotme. Përdorimi...

Për rroba super të bardha pa njolla, vetëm shtoni aspirinë në rrobalarëse

Të gjithë e urrejmë kur rrobat e bardha shndërrohen në të hirta pas larjes dhe vazhdojmë të përpiqemi t’i largojmë shenjat nga...

Njihuni me pesë ushqimet që i kemi larë gjithë jetën gabim

Njerëzit që kujdesen për shëndetin e tyre e dinë se është jashtëzakonisht e rëndësishme të lahen produktet ushqimore. Procesi...

Përkëdhelja ulë dhimbjet tek foshnjat

Përkëdhelja e lehtë e foshnjave ulë aktivitetin në trurin e tyre që lidhet me eksperienca të dhimbshme, ka treguar një studim i...

Arsyet pse jemi më të lumtur gjatë verës!

Ka diçka magjike kur zgjohesh dhe sheh diell. Humori ndryshon brenda sekondit dhe ndjesia e parë që të vjen...

Femrat që puthen shpesh humbin peshë më shpejt

Pranojeni: një puthje e mahnitshme është diçka e mrekullueshme. Por, përveç se është kënaqësi romantike, hulumtuesit besojnë se puthja...

Arsyet pse ju ka braktisur mashkulli që dashuroni…

Nëse doni të dini si të mos ndaheni me dikë që doni, këtu janë 3 gabimet që duhet të shmangni. Nëse dëshironi...

Si ta lehtësojmë dhimbjen e humbjes së një personi të dashur

A mund ta lehtësojmë dhimbjen që përjetojmë kur humbim një person të dashur? Ne shpresojmë që njerëzit që duam nuk do të...

Arsyet pse burrat e kanë të vështirë të gjejnë një grua të ndershme

Një grua e ndershme ka karakteristika që e bëjnë të jetë e tillë, por shpesh shihen si shumë të vështira për t’u...

Kjo është e vërteta, a duhet apo jo të hyni në ujë menjëherë pas...

Është makthi i shumë prindërve, megjithatë ky fenomen nuk prek vetëm fëmijët. Është folur shumë për faktin që pas ngrënies, nuk duhet...