Po shkon një mandat po dëshirohet tjetri! Po mor, pse jo?!

(ME MYTËN I MYTËM KREJT)!Janë me dhjetëra arsye pse Mytaher Haskuka duhet të rikandidohet edhe për një mandat.E para është karakteri i...

Gjykata Speciale, dhe akuzat ndërmjet rivalëve të brendshëm!

Përpjekjet e aktorëve dhe të servilëve partiak, duke e munduar që fajin e aktakuzës nga gjykata speciale, ta shtrembërojnë dhe t'ia hedhin...

Kërkohet ndryshimi i ligjit të skemës sociale

“Bashkëshortet me jetimë të kenë të drejtën e pagës mujore(pagës bazë) deri në pension, ndërsa fëmijët 50% të pagës bazë deri në...

Padrejtësia

Thonin dikurkoha shëron vrragëtPor koha dikujtPo ia helmon plagët. Kjo na qenkae vërteta pa fjalëDikë e gjykonTjetërkënd e falë.

Lidhja midis traumës dhe abuzimit me substanca narkotike

Ekzistojnë studime të shumta që theksojnë lidhshmërinë midis Çrregullimit të stresit Post traumatik dhe Çrregullimit të përdorimit të substancave narkotike, megjithatë ka...

Evropa dhe tendenca e kthimit të Kosovës nën juridiksionin serbë!

Nuk kanë rëndësi emrat se kush ka aktakuza por forma se si Evropa e trajton Kosovën si dhe gadishmëria e saj për...

Ndarja nuk është zgjidhje!

Edhe gjatë periudhës rugoviane, ka pasur tendenca përçarëse për ndarjen e LDK-së, por falë lidershipit të Ibrahim Rugovës, nismat e tilla janë...

Edhe kjo qeveri po e fyen Drenasin

Sipas gjitha gjasave edhe kjo qeveri nuk do të ketë ministra e zëvendësministra nga Drenasi, sepse Drenasi është vetëm një hambar votash...

Nuk “fituan” shqiptarët e Luginës, po mund të “humbin” serbët e Kosovës!

Komoditeti i fitores absolute populiste e Aleksandër Vuçiqit, përkundër bojkotit të opozitës, në fakt neë rajon tē Ballkanit Perëndimor, do materializohet...

A e ndihmoi John Bolton Kosovën?

John Bolton njëri nga ambasadorët Amerikanë, që kishte provokuar dhe nxitur debatin me propozimin e tij për ndryshim kufijsh në Ballkan, respektivisht...