A mund ta dalloni elefantin në këtë iluzion optik?

0
363

Ky iluzion optik me një elefant mund të zbulojë se “sa i mirë është shikimi juaj”.

Imazhi i fshehur i kafshës thuhet se mund të dallohet vetëm nga një për qind e njerëzve – por mos kini frikë pasi ekziston një truk i dobishëm për t’ju ndihmuar.

Imazhi befasues u shpërnda nga ylli i TikTok, Hectic Nick, ndërsa sfidoi shikuesit të zgjidhnin iluzionin.

“Vetëm një për qind e njerëzve mund të gjejnë elefantin e fshehur në këtë imazh”, citohet të ketë thënë ai.

“Dërgoja këtë një shoku dhe shiko se çfarë do të thotë”.

Përgjigja: Pemët e mëdha që shihni në foto janë këmbët e elefantit.

Leave a Reply