Zgjidhet kryetari i komunës së Tuzit në Malin e Zi, Nik Gjeloshaj fiton mandatin/ Shqiptarët nisin festën nën ngjyrat kuq e zi

0
187

Tuzi shpërthen ne festë.

Nik Gjeloshaj dhe koalicioni “Forumi Shqiptar” merr 18 mandate dhe zyrtarisht fiton të drejtën edhe për kryetarin e komunës së Tuzit. Tani shqiptarët nisin festën nën ngjyrat kuqezi./TCh

Leave a Reply