Zgjedhjet në LDK | Sylejman Baxhaku zgjidhet kryetar i nëndegës “Xhevdet Doda”

0
198

Nëndega e LDK-së “Xhevdet Doda” ka zgjedhur kryetarin e ri, kryesinë e re dhe delegatët për Kuvendin e Degës.

Sylejman Baxhaku është zgjedhur kryetar i ri i kësaj nëndege, shkruan 04 Online.

“Kuvendi i Nëndegës së LDK-së “Xhevdet Doda” zgjodhi për kryetar Dr. Sylejman Baxhaku, kryesinë dhe dy delegatët për Kuvendin e degës së LDK-së në Prizren.
Me Sylën dhe kryesinë e Nëndegës do të vazhdojmë angazhimin për fitoren e Lidhjes Demokratike në Prizren”, thuhet në njoftimin e LDK-së në Prizren./04 Online

Leave a Reply