Votimi i Projektligjit për shëndetin riprodhues, Zafa ka një kërkesë për deputetët: Mos e hapni rrugën për monstruma

0
77

Në seancën e sotme të Kuvendit të Kosvës në rend të ditës është edhe votimi në lexim të dytë i Projektligjit për shëndetin riprodhues dhe fertilizim të asistuar mjekësor.

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Zafir Berisha iu ka bërë thirrje depuetetëve që të mos e votojnë këtë projektligj, pasi sipas tij, është atak në familjen dhe kulturën tradicionale të shoqërisë tonë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here