Pse shqiptarët tru shpërlarë dhe të çoroditur, në momente historike për vendin, ç’doherë të ndarë dhe të përqarë

0
102

S’ka unifikim dhe bashkërendim të mendimeve dhe parapregaditje për takimin në Washington.

Pse?
Se, duhet të vrapojnë pas postit të Presidentit të Republikës, edhe pse ka kohë dhe mandat!
Se, tentojnë të gjithë të jenë udhëheqës, dhe vuajnë nga dëshira për tu fotografuar në takimin në Washington “Hej a dinë ç’ka do të thotë”, të jenë Kryesues apo udhëheqës të delagacionit në Amerikë…..
Se, janë të ngopur nga luksi në kurriz të popullit, me shtëpi luksoze, vetura luksoze, pushime luksoze, shëtitje në vende të ndryshme të botës me paranë publike, tash ju ka mbetur vetëm të garojnë se cili, po bën foto më të bukura duke u dredhur para kamerave, apo fotografëve!
Se, jetojnë pa nderë dhe dinjitet, s’kanë fytyr, mos të flasim për mëshirë!
Se, janë të pa arsimuar dhe të dështuar, kritikojnë dhe asnjëher, nuk veprojnë!
Se, janë të ngrefosur dhe kapardisur, ndaj njëri tjetrit, dhe të paluar karshi Vuqiqit!
Se, lakmia deri në fyt i ka zhytyr dhe dinjitetin ua ka mbytyr!
Ç’farë të themi tjetër për këta Mujshar, tru shpërlarë, pispiling dhe bishtatundës të palarë!….

Shkruan: Petrit DIBRANI

Leave a Reply