KPP “Lidhja e Prizrenit”, klubi më i mirë i vitit 2022

0
130

Federata e Pingpongut të Kosovës ka organizuar ceremoninë e laureateve të vitit 2022.

Në këtë ceremoni klubi nga Prizreni “Lidhja e Prizrenit” ka dominuar duke fituar të gjitha çmimet e mundshme.

Si më poshtë mund t’i lexoni çmimet që i ka fituar klubi nga Prizreni:

1. Klubi më i suksesshëm i vitit 2022:

KPP” Lidhja e Prizrenit”.

2. Ekipi më i mirë i vitit për Senior M:

KPP”Lidhja e Prizrenit”.

3. Ekipi më i mirë për Junior U17:

KPP”Lidhja e Prizrenit”.

4.Trajneri më i mirë i vitit 2022:

Dardan Imami (KPP”Lidhja e Prizrenit”),

5. Më e mira nga femrat U15 për vitin 2022:

Taibe Ruli (KPP”Lidhja e Prizrenit” F).

6. Më i miri nga meshkujt U17 për vitin 2022:

Blend Hajdari (KPP”Lidhja e Prizrenit”).

7.Më i miri nga meshkujt U19 për vitin 2022:

Fatih Karabaxhaku (KPP”Lidhja e Prizrenit”).

8.Më i miri nga meshkujt U21 për vitin 2022:

Fatih Karabaxhaku(KPP”Lidhja e Prizrenit”),

9.Seniori më i mirë i vitit 2022:

Fatih Karabaxhaku (KPP”Lidhja e Prizrenit”).

“Puna dhe përkushtimi i madh i lojtarëve dhe anëtarëve të tjerë të klubit ka sjellur këto suksese madhështore!👏

Padyshim pa përkrahjen e madhe dhe të vazhdueshme të sponzorit tonë kryesor Banka Ekonomike këto çmime vështirë se do të arriheshin dhe fitoheshin, faleminderit edhe niher Banka Ekonomike 👏👏👏”, thuhet në reagimin e klubit nga Prizreni./04 Online

Leave a Reply