Këshillë për lidhje të kravatës!

0
357

Nuk është kurrë e tepërt t’ju rikujtojmë se sa stile të lidhjes së kravatës ekzistojnë. Ky është një praktikum i vogël nga Telegrafi për skemën “hap pas hapi”. Nëse e keni zotëruar mirë stilin tuaj, mbase nuk është e tepërt që ndonjëherë të ndryshoni mënyrën e lidhjes së kravatës.

1. Lidhje e lehtë, një nyjë e vogël dhe jo e barabartë

2. Nuk është lehtë për ta lidhur, një nyjë e mesme dhe e barabartë

3. Nuk është lehtë për ta lidhur, një nyjë e madhe dhe e barabartë

4. Lidhje e lehtë, një nyjë e mesme dhe jo e barabartë

5. Nuk është lehtë për ta lidhur, një nyjë e madhe dhe e barabartë

6. Lidhje e lehtë, një nyjë e mesme dhe e barabartë

7. Lidhje e lehtë, një nyjë e vogël dhe jo e barabartë
8. Lidhje e lehtë, një nyjë e mesme dhe e barabartë
9. Nuk është lehtë për ta lidhur, një nyjë e madhe dhe e barabartë
10. Nuk është lehtë për ta lidhur, një nyjë e madhe dhe jo e barabartë
11. E vështirë për ta lidhur, një nyjë e mesme dhe e barabartë
12. E vështirë për ta lidhur, një nyjë e mesme dhe e barabartë
13. E vështirë për ta lidhur, një nyjë e mesme dhe e barabartë

Leave a Reply