Emocionuese: 26-vjeçarja shkon nuse në mërgim, mes lotësh vëllai e përcjellë

0
367

Pak ditë e ndajnë nga martesa.

Dhe përgatitjet për hapin e saj më të rëndësishëm të jetës veçse i ka përfunduar. Si fëmijë, Nora Dreshaj nga fshati Prigodë i Istogut gjithmonë ka ëndërruar që dasma e saj të jetë tradicionale.

Kështu, përgatitja që ka marrë më së shumti kohë është çejzi i nuses, të cilin nëna e Norës ka më shumë se 20 vite që e ka nisur.

Gazetare: Egzona Shahini

Pasi 26-vjeçarja do martohet në mërgim, gjatë kësaj periudhe edhe emocionet ishin të mëdha.

Në fund, momenti erdhi që vëllai ta përcjellë atë si nuse.

Të gjitha detajet tjera, i keni në videon më poshtë.

Leave a Reply