Dëshmorëve të mijë

0
531

(Kushtuar: Mr. Halil Alidemës dhe Mr. Ukshin Hotit)

Ju e ndryshuat historinë

Ju e mbollët lirinë

Ju frymëzuat rininë

Nga ju dëgjuam

Për demokracinë

Ju e deskredituat Serbinë 

Ju e meritoni përjetësinë!

Ju shenuat pavdekësinë! 

Ju e jetësuat Dardaninë

Dhe gjithë shqiptarinë!

Dëshmortë e mijë

Janë edhe të popullit

Edhe të Republikës

Janë vlerë e lirisë

Kombanë e krenarisë

E gjithë shqiptarisë!

Shkruan: Safet SADIKU

Leave a Reply