Pati kontakt me të infektuarin me COVID-19, nesër testohet mjeku nga Prizreni

Një mjek i Shërbimit të Urgjencës nga Komuna e Prizrenit, i cili ka pasur kontakt me një person me COVID-19, tashmë është...

PDK-ja në Prizren: E papranueshme dhe shumë e ultë, gjuha linçuese ndaj Administratës Trump

E papranueshme dhe shumë e ultë, gjuha linçuese ndaj Administratës Trump, dhe sulmet që po bëhen ndaj Shtëpisë së Bardhë, thuhet në...