Aliu në samitin me ministrat e Transportit BE-Ballkani Perëndimor, i ftuar nga Presidenca belge

0
104

Liburn Aliu, ministër i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, njofton për pjesëmarrje në samitin “Connecting Europe Days”, për forcimin e lidhjeve të transportit hekurudhor dhe rrugor në kontekstin e ri gjeopolitik në rajon dhe Evropë.

Aiu thekson se ky samit ka të bëjë “për projektet e transportit në zhvillim, planet për të ardhmen në përputhje me agjendën e gjelbër, e në veçanti edhe për mbështetjën financiare nga BE për Kosovën”.

Ai thotë se aty u pritën nga zv.Kryeministri dhe Ministri i Mobilitetit në Qeverinë Belge, z. GEORGES GILKINET.

Postimi i tij i plotë:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fliburn.aliu%2Fposts%2F10224694668455102&show_text=true&width=500

Leave a Reply