Vjedhje e rëndë në Prizren, hajnat hyjnë me forcë dhe vjedhin vulën e shkollës

0
216
Foto: Ilustrim

Një rast i vjedhjes së rëndë është raportuar në stacionin policor në Prizren.

Sipas raportit të Policisë së Kosovës, bëhet e ditur se ankuesi mashkull kosovar, ka raportuar se persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në brendinë e objektit dhe nga aty kanë vjedhur vulën e shkollës.

Rasti raportohet të ketë ndodhur në Prizren rreth orës 09:00.

VJEDHJE E RËNDË / Prizren, 02-04.08.2022-09:00. Ankuesi mashkull  kosovar, ka raportuar se persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në brendinë e objektit dhe nga aty kanë vjedhur vulën e shkollës. Rasti në procedurë hetimore.

Leave a Reply