Prizren | Andi Mashkulli shpallet fitues i garës mbarëkombëtare të Teknologjisë Informative

0
353

Andi Mashkulli, nxënës i shkollës digjitale në Prizren, është shpallur fitues i garës më të madhe kombëtare në fushën e Teknologjisë Informative, e cila është mbajtur në Tiranë, pjesë e së ciles ishin varues nga të gjitha hapësirat mbarëshqiptare, ka njoftuar përmes një postimi në facebook, përgjegjësi i SHD në Prizren, Florian Piraj.

Postimi i plotë Andi Mashkulli , djale i jashtezakonshem dhe nxenes shume i suksesshem i Shkolles Digjitale Prizren eshte fitues i gares me te madhe ne shqiptari ne fushen e Teknologjise Informative.

Vetem 15 vjeq 👏👏.

Knaqesi. Krenari. Arritje. Sukses.

Fitues i Çmimit ICT Ylli në Ngritje deri në 16 vjeç u shpall Andi Mashkulli me projektin “Travigo.”

Andi duke përdorur njohuritë e fituara në HTML, Tailwind CSS dhe dy librari të gjuhës programuesi JavaScript si GSAP dhe JQuery, ka ndërtuar një uebfaqe në lidhje me turizmin quajtur Travigo.
#shkolladigjitaleprizren #winner #ict #proud #under16

Leave a Reply