Për dy ditë 15 lindje në Prizren, 7 meshkuj e 8 femra

0
99
Foto: Ilustrim

Në Spitalin e Prizrenit gjatë dy ditëve të fundit janë realizuar 15 lindje.

Siç ka njoftuar Udhëheqësja e Maternitetit, Teuta Gurgushka në Spitalin e Prizrenit kanë lindur shtatë meshkuj dhe tetë femra.

“Raporti i lindjeve ne repartin e Maternitetit
te Spitalit Rajonal te Prizrenit per daten 06.07.2020 vijon:
Lindje 5
S.c 3
Mashkuj 2
Femra 3

07.07.2020 vijon:
Lindje 10
S.c 4
Mashkuj 5
Femra 5

Teuta Gurgushka
Udheheqese ne Maternitet”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply