Para se të niseni për në Shqipëri, shikojini mirë këto fotografi

0
109

Pavarësisht pandemisë kosovarët edhe këtë vit kanë vazhduar drejt Shqipërisë për t’i kaluar pushimet verore.

Në mëngjesin e së premtes janë parë një numër i madh i qytetarëve dhe automjeteve që hynë në Shqipëri përmes Morinit.

Në disa fotografi që ka siguruara IndeksOnline pika kufitare e Morinit u ngarkua qe në orët e para të mëngjesit.

Aty shihet se është krijuar një kolonë e gjatë nga numri i madh i automjeteve që ia kanë mësyrë kosovarët të shijojnë pushimet verore në Shqipëri.

Leave a Reply