Dezinsektohet bodrumi i Komunës së Prizrenit dhe strehimorja e qytetit, sonte dezinsektohet Parku i Qytetit

0
64

Ka përfunduar dezinsektimi i bodrumit të Komunës së Prizrenit dhe strehimores së qytetit.

Sonte pritet të dezinsektohet edhe Parku i Qytetit, ndërsa dezinsektimin është duke e kryer kompania “Zona Park”.

“Drejtoria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, njofton se dezinsektimi i bodrumit të Komunës së Prizrenit dhe strehimores së qytetit tashmë ka përfunduar.
Ndërkaq dezinsektimi i Parkut të Qytetit do të bëhet sonte (04.09.2020) duke filliar nga ora 22:30″, thuhet në njoftimin e Komunës së Prizrenit./04 Online

Leave a Reply