Identik sikurse Albin Kurti, aktori i Portokallisë me interpretim gjenial të kryeministrit kosovar

0
192

Një interpretim dhe dukje identike sikurse kryeministri i Republikës, Albin Kurti.

Portokalli sjellë disa skeçe ku shihen Kurti dhe kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.

Më poshtë, disa video.

Leave a Reply