Dalin në ankand qershitë prej “ari”, 15 copa shiten 4100 euro

0
343

As qershitë e shitura në Japoni me një çmim rekord nuk ishin prej ari. Më konkretisht, një kuti me 15 qershi të varietetit të rrallë Junoheart u shitën në tregun Hatsinohe në Japoni.

Shuma është marramendëse. Qershitë u shitën për 600 mijë jen ose 4100 euro.

Fruti, i quajtur Aomori Heartbeat, që është specia më e mirë e kësaj varieteti, kushton 273 dhe disa euro secili, ndërsa çmimi i tyre i shitjes e ka tejkaluar shumë rekordin e vitit të kaluar prej 450,000 jenësh. Kjo shumëllojshmëri e re u zhvillua nga qeveria rajonale e Aomorit në 2019.

Leave a Reply