Pasojat e rënjes së qeverisë!

Si zakonisht, para rrëzimit të një qeverie beteja politike në Kuvend bëhet mes partive në pushtet dhe atyre opozitare. Mirëpo, kësaj radhe...

Vendimi i Qeverisë për ndihmën financiare duhet të i përfshijë edhe Avokatët

Pasi që jemi në një situatë të padëshiruar pandemie, e shfaqur nga korona virusi një prej pasojave që ka lënë dhe ende...

Kosovë, një ushtrim i pandershëm demokracie

Në mbrëmje vonë, më 25 mars, Kuvendi i Kosovës votoi me më shumë se dy të tretat në mbështetje të mocionit të...

Ku mbetën veteranët?

Të dashur miq, asnjëherë nuk kam reaguar për kategorinë më përbuzur në Kosovë e që janë veteranet. Ndonëse qeveritë ndërrohen njëra pas...

Plani për ndarje të Kosovës, është e ditur që nuk “banon” në Amerikë por...

Administrate Trump (që ka më së paku 4/5 adresa konsultuese vendimarrëse) natyrisht, që ska asnjë Plan e asnjē Marreveshje (ndoshta me shkrim)...

Kush po e kruan më shumë, do të jetë humbësi më i madh në...

Të izoluar në robëri , edhe më të izoluar në liri : Për aq kohë sa ishim në robëri ( dikush e quante liri...