Zgjedhjet në LDK | Fidan Krasniqi zgjidhet kryetar i nëndegës “2 Korriku”

0
294

Nëndega e LDK-së “2 Korriku” sot ka zgjedhur kryetarin e ri, kryesinë dhe katër delegatë për Kuvendin e Degës.

Fidan Krasniqi është zgjedhur kryetar i kësaj nëndege, shkruan 04 Online.

“Kuvendi i Nëndegës së LDK-së “2 Korriku” në Prizren zgjodhi për kryetar Fidan Krasniqin, kryesinë dhe katër delegatët për Kuvendin e degës së LDK-së në Prizren.
Me Fidanin dhe kryesinë e Nëndegës do të vazhdojmë angazhimin për fitoren e Lidhjes Demokratike në Prizren. Fryma e fitores është në secilën nëndegë, andaj LDK është alternativa e vetme për Prizrenin”, thuhet në njoftimin e LDK-së./04 Online

Leave a Reply