“Shake it” e rikthen Efemin në muzikë (VIDEO)

0
302

Pas një pauze të shkurtër në muzikë, artisti i ri i skenës muzikore vendore EFEM, rikthehet me një projekt te ri interesant.

Fjala është për këngën e titulluar ‘Shake it’.

Për realizim të këtij projekti është përkujdesur EFEM RECORDS, label të cilit i përket edhe artisti EFEM, ndërsa sa i përket pjesës së tekstit është krijim i vet EFEM.

Foto: YouTube

Projekti ‘Shake it’ është realizuar edhe me video klip dhe vjen me një frymë me ndryshe nga çfarë shërbehet në tregun e muzikës vendore.

E, kënga e EFEM po pëlqehet nga ana e publikut, sidomos nëse bazohemi me dëgjueshmërinë në rrjetet sociale e në Youtube.

Leave a Reply